Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
                                             Успіхи Apogey за 2018 рік


Для нашого підприємства 2018 рік був досить вдалим.


Ми і надалі залишаємось  конкурентними на ринку смако-ароматичних добавок завдяки талановитості та оперативності наших технологів-розробників.  

Наші технологи постійно працюють над розширенням асортименту рідких ароматизаторів, сумішей смакових снекової групи, смакових та функціональних сумішей для м'ясної, кондитерської, молочної промисловості, для виробництва соків на інших напоїв.

Добре зарекомендували себе такі розробки: 

Для рибних продуктів та снеків - рідкі ароматизатори : Молюски, Палтус, Креветка;

Для плавлених сирків - суміш смакова «Прованські трави»;

Для пельменів ми випустили нові смаки: Індичка та М'ясний

Для ковбасних виробів - нові ароматизатори: Лікарська, Молочна, Любительська, Салямі, Італьяно, Курхан;

Для консервів – Консерва, Плов.



Незмінними лідерами лишаються суміші смакові для чипсів та сухариків
Червона ікра, Бекон, Сир, Васабі, Лобстер, Варені раки.


Лінійку сумішей для ін'єкції «Шинка мікс» ми доповнили сумішшю «Шинка мікс» код 004Д. Вона  застосовується для ін'єкції курячих напівфабрикатів з виходом більше 100%.  І містить компоненти, що виконують функцію гелеутворювачів та  стабілізаторів розсільної системи, які перешкоджають витіканню розсолу з ін'єктованої сировини в процесі термообробки.

З цим новинками маємо великі плани на 2019 рік.





Компанія «Апогей» – одна з перших серед національних виробників харчових добавок розробила та запровадила систему управління безпечністю харчових продуктів.
У 2007 році Система була успішно сертифікована на відповідність вимогам національному стандарту ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги», а у вересні 2015 року – на відповідність ДСТУ ISO 22000:2007 (ідентичний ISO 22000:2005) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».

Запроваджена на нашому підприємстві система управління безпечністю харчової продукції – це не лише гарантія високої якості і безпечності наших добавок, а й показник грамотного ведення бізнесу, наявності стратегії його розвитку та ефективна індикація фінансового потенціалу підприємства. 



Почався сезон пікніків з ароматним шашличком, маринованими крильцями, стегенцями, соковитими стейками і ковбасками-гриль.

Останнім часом серед виробників набрала популярності технологія виробництва натуральних напівфабрикатів з використанням мокрого засолу шпріцювальніми розсолом і масування, для деяких найменувань напівфабрикатів використовується обсипання з прянощів і декоративних спецій або маринування.

Дійсно, така технологія має багато переваг, оскільки дозволяє виготовити продукт високої якості, максимально готовий до кулінарній обробці.

Ін'єктування м'ясної сировини дозволяє швидко і рівномірно розподілити посолочной інгредієнти, поліпшити смакові властивості і соковитість готового продукту, ввести з розсолом консерванти для подовшення термінів придатності.

І в цьому напрямку ТОВ «Апогей», як український виробник харчових добавок, займає одне з провідних місць.

Технологи м'ясного напряму ТОВ «Апогей» постійно стежать за світовими інноваційними винаходами в області технологій та інгредієнтів для харчової промисловості і використовують їх у своїх розробках. Серія харчових добавок «Шинка Мікс», розроблена для шприцювання напівфабрикатів зі свинини, яловичини та птиці, добре зарекомендувала себе серед вітчизняних і російських виробників.

 До складу сумішей можуть входити тваринні білки, гідроколлоіди, сіль, стабілізатори: трифосфати, поліфосфати, цукристі речовини, антиоксиданти: аскорбат натрію, ізоаскорбат натрію, підсилювачі смаку та ароматичні речовини.

Технологи фірми, співпрацюючи безпосередньо зі своїми клієнтами, розробляють формулу суміші, комплексно враховуючи всі побажання, одне з яких максимально збільшити вихід.

У серії «Шинка Мікс» є суміші, призначені для виготовлення як охолоджених так і заморожених напівфабрикатів.

ТОВ «Апогей» пропонує для виробників м'ясних напівфабрикатів широкий асортимент сумішей смакових, декоративних посипань власного виробництва. Добре зарекомендували себе суміші смакові «Кабаносі», «Спайс Мікс Гриль», суміш смакова для маринування «Шашлик», декоративні посипання «Анталія», «Фієста», «Східна» та інші.

Для виробників посічених напівфабрикатів крім широкого асортименту смакових сумішей, пропонуємо серію «Білковий стабілізатор» для виготовлення фаршу і вирішення проблеми «комом» в пельменях.

Технологічним відділом ТОВ «Апогей» розроблені ТУ 15.1-20021369-009: 2008 «Напівфабрикати кулінарні з м'яса, м'яса птиці і субпродуктів» і ТУ 15.1-20021369-009: 2008 «Напівфабрикати м'ясні, м'ясо-рослинні та з м'яса птиці рубані».

Завжди готові до співпраці.

Контактні телефони: +38 (067) 4218523; +38 (067) 2310476

1000 characters left