Для нашого Підприємство 2020 був досить успішним.
Ми продовжуємо посилювати свої конкурентні позиції на ринку ароматизаторів, смако-ароматичних добавок, завдяки талановитості і оперативності наших технологів-розробників.
Спільно з міжнародним лідером у виробництві сировини для хлібної промисловості компанією AB Mauri ми запропонували клієнтам унікальні поліпшувачі та суміші створені італійськими та голландськими майстрами.
Наші технологи постійно працюють над розширенням асортименту рідких і сухих ароматизаторів для кондитерської, масложирової, молочної промисловості, а також для виробництва напоїв.
Розширюється асортимент сумішей смакових для снекової продукції, смакових і функціональних сумішей для м'ясної промисловості.
У 2020 році були впроваджені і добре зарекомендували себе такі розробки:
Для заморожених напівфабрикатів ми розробили нові смаки: Індичка і М'ясний
Для рибних продуктів і снеків - рідкі ароматизатори: Молюски, Палтус, Креветка;
Для плавлених сирків - суміш смакова «прованські трави»;
Для ковбасних виробів - нові ароматизатори: Докторська, Молочна, Любительська, Салямі, Італьяно, Курхан;
Для консервів - Консерва, Плов.
Незмінними лідерами залишаються суміші смакові для чіпсів і сухариків - Червона ікра, Бекон, Сир, Васабі, Лобстер, Варені раки.
Лінійку сумішей для ін'єкції «Шинка мікс» ми доповнили інноваційної сумішшю «Шинка мікс» код 050Ж. Вона застосовується для ін'єкції курячих напівфабрикатів з виходом більше 100%. І містить компоненти, що виконують функцію стабілізаторів розсільної системи, які перешкоджають витіканню розсолу з ін'єктувати сировини в процесі дефростації і термообробки.
Компанія «Апогей» - одна з перших серед національних виробників харчових добавок розробила і впровадила систему управління безпечністю харчових продуктів.
У 2007 році Система була успішно сертифікована на відповідність вимогам національного стандарту ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги », а у вересні 2015 року - на відповідність ДСТУ ISO 22000: 2007 (ідентичний ISO 22000: 2005)« Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ».
Запроваджена на нашому підприємстві система управління безпекою харчової продукції - це не тільки гарантія високої якості і безпеки наших добавок, але і показник грамотного ведення бізнесу, наявності стратегії його розвитку і ефективна індикація фінансового потенціалу підприємства.
Останнім часом серед виробників набрала популярності технологія виробництва натуральних напівфабрикатів з використанням мокрого засолу - ін'єктування розсолом і масування, для деяких найменувань напівфабрикатів використовуються обсипання з прянощів і декоративних спецій або маринування.
Дійсно, така технологія має багато переваг, оскільки дозволяє виготовити продукт високої якості, максимально готового до кулінарній обробці. Ін'єктування м'ясної сировини дозволяє швидко і рівномірно розподілити посолочних інгредієнти, поліпшити смакові властивості і соковитість готового продукту, ввести з розсолом інгредієнти для продовження термінів придатності. І в цьому напрямку ТОВ «Апогей», як український виробник харчових добавок, займає одне з провідних місць.
Технологи м'ясного напряму ТОВ «Апогей» постійно стежать за світовими інноваційними винаходами в області технологій та інгредієнтів для харчової промисловості і використовують їх у своїх розробках. Серія харчових добавок «Шинка Мікс», розроблена для ін'єктування напівфабрикатів зі свинини, яловичини та птиці, добре зарекомендувала себе серед вітчизняних і зарубіжних виробників. До складу сумішей можуть входити тваринні білки, гидроколлоидная системи, сіль, стабілізатори, цукристі речовини, антиоксиданти, підсилювачі смаку та ароматичні речовини. Технологи компанії, співпрацюючи безпосередньо зі своїми клієнтами, розробляють формулу суміші, комплексно враховуючи всі їхні побажання.
У лінійці сумішей «Шинка Мікс» є суміші, призначені для виготовлення як охолоджених так і заморожених напівфабрикатів.
ТОВ «Апогей» пропонує для виробників м'ясних напівфабрикатів широкий асортимент сумішей смакових, декоративних посипань власного виробництва. Добре зарекомендували себе суміші смакові «Кабаносі», «Спайс Мікс Гриль», суміш смакова для маринування «Шашлик», декоративні посипання «Анталія», «Фієста», «Східна» та інші. Для виробників посічених напівфабрикатів крім широкого асортименту смакових сумішей, пропонуємо серію «Білковий стабілізатор» для виготовлення фаршу для заморожених напівфабрикатів.
Технологічним відділом ТОВ «Апогей» доповнені розроблені раніше ТУ 15.1-20021369-009: 2008 «Напівфабрикати кулінарні з м'яса, м'яса птиці і субпродуктів» і ТУ 15.1-20021369-009: 2008 «Напівфабрикати м'ясні, м'ясо-рослинні та з м'яса птиці рубані».
ТОВ Апогей
«Якісний продукт починається з якісної сировини» -під таким гаслом працює вітчизняний виробник харчових інгредієнтів - компанія «Апогей».
Найважливішою конкурентною перевагою є якість і асортимент ароматизаторів, смако-ароматичних сумішей і барвників.
Індивідуальний підхід до кожного клієнта допомагає задовольнити всі вимоги замовника, а в результаті і особисті амбіції компанії.
ЛІДЕР УКРАЇНСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ми працюємо в сегменті харчових інгредієнтів більше 28 років.
Підприємство пропонує широкий вибір продукції для виготовлення м'ясної, молочної, хлібобулочної, кондитерської, рибної продукції, напоїв.
Компанія Апогей одна з перших серед національних виробників харчових добавок розробила і ввела систему управління безпечністю харчових продуктів.
Технологи компанії постійно стежать за світовими інноваційними винаходами в області технологій та інгредієнтів для харчової промисловості.
Натуральні екстракти (олеорезини) забезпечують однаковість смаку і аромату, зберігаючи природне походження продуктів. Досвід компанії Апогей в застосуванні відбивається на якості пропонованих олеорезини.
Олеорезини - це концентрована рідка форма сировини. Їх отримують екстракцією розчинником з наступним видаленням розчинника. Він містить як летючі, так і нелеткі компоненти. Апогей пропонує продукти, які повністю відтворює характер відповідної сировини.
Олеорезини можуть замінити цілісні / мелені спеції без погіршення смакових і ароматичних характеристик. Олеорезини - це універсальні продукти, які можна використовувати в їх існуючій формі або змішувати з натуральними спеціями, щоб служити основою для різних приправ, ароматизаторів.
ПЕРЕВАГИ
Сталість смаку
Зручність використання
Більш тривалий термін зберігання
Низька мікробна навантаження в порівнянні з сирими / меленими спеціями
АСОРТИМЕНТ
Масло кардамону
Масло мускатного горіха
Масло чорного перцю
Масло часнику
Олеорезин Аннато
Олеорезин Ажгон (айован запашний, або Індійський кмин)
Олеорезин Асафетида
Олеорезин Гвоздики
Олеорезин кардамону
Олеорезин Карі
Олеорезин Касія
Олеорезин коріандру
Олеорезин Кориці
Олеорезин Куминов
Олеорезин Мускатного горіха
Олеорезин Паприка 100000 CU
Олеорезин Паприка 40000 CU Ж / Р
Олеорезин Селери
Олеорезин насіння кропу
Олеорезин Стручковий перець 1 Mill. SHU, <1000 CU
Олеорезин Стручковий перець 1 Mill. SHU, 4500-5500 CU
Олеорезин Стручковий перець Ж / P Mill. SHU, 2-3000 CU.
Олеорезин Фнхеля
Олеорезин Чорний перець 40/20
Олеорезин Часник 10% В / Р
Олеорезин Часник 10% Ж / Р
Екстракт Гвоздики
Екстракт коріандру
Екстракт кориці
Ми закуповуємо якісні спеції і трави у наших надійних партнерів по всьому світу. Всі наші спеції проходять інтенсивний і безпечний процес очищення, щоб забезпечити безпеку харчових продуктів і чудовий смак. Ми готові запропонувати:
Аїр
Ажгон
Амарант
Анардана (висушені насіння граната)
Аніс
Асафетида
Бадьян
Базилік
Барбарис
Ваніль
Гарциния
Гоздика
Гірчиця
Зафаран (имеретинский шафран, чорнобривці)
Імбир
Іссоп
Калган
Кардамон
Кервель
Коріандр
Кориця
Кумин (зіра)
Кунжут
Куркума
Кероб
Лавровий лист
Лемонграс
Любисток
Майоран
Мак
Ялівець
Мускатний горіх
Мускатний колір, маціс
М'ята
Орегано
Паприка
Пастернак
Перець африканський
Перець білий
Перець зелений
Перець кубеба
Перець чернечий
Перець рожевий
Перець сичуаньский
Чорний перець
Перець чилі
Перець ямайський
Петрушка
Розмарин
Рута
Селера
Солодка (лакрица)
Сумах
Тамаринд
Чебрець
кмин
Тукмарія, Сабджі, насіння базиліка
кріп
фенхель
Чабер
Черемша
Чорнушка, нигелла
Часник
Чіа насіння
Шавлія
Шамбала
Шафран
Естрагон (тархун)
Ягоди годжі
Компанія Апогей представляє на ринку України лідера у виробництві інгредієнтів для хлібної промисловості, компанію AB MAURI. У головному офісі Mauri Research & Technology в Мадейрі, Нідерланди, підрозділ AB MAURI Global Bakery Ingredients (BI) проводить всі глобальні дослідження інгредієнтів для випічки.
Ми використовуємо і пропонуємо нашим клієнтам значну частину світового досвіду, наданого AB MAURI і поєднуємо його зі своїми знаннями місцевих потреб в інгредієнтах, процесах випічки і, що найбільш важливо, розумінням місцевого споживача.
Зосередивши увагу на споживачах і технологіях, ми можемо пропонувати інновації за рахунок синергії нових інгредієнтів, технологій обробки і комплексних рішень по розробці продуктів.
Маючи 52 заводу, виробничі потужності в 32 країнах і продажу в більш ніж 100, AB MAURI є справді глобальним виробником дріжджів та інгредієнтів для хлібобулочних виробів, підтримуючи і допомагаючи пекарям світу, як малим, так і великим.
Компанія Апогей розробляє ароматизатори для провідних виробників кондитерських виробів, напоїв, випічки, молочних продуктів і т.д .. Використовуйте наші ароматизатори, щоб посилити існуючий аромат або надати насичений, стійкий і унікальний смак вашому готовому продукту. Маючи більш ніж 15-річним досвідом роботи в галузі, ми пропонуємо Вам створити унікальний смак разом або вибрати його з величезної бібліотеки наших розробок.
Деякі з високоякісних ароматів, доступних від компанії Апогей:
Фрукти
Яблуко
Абрикос
Інжир
Фруктовий коктейль
Медова диня
Персімон
Диня
Мірабель
Нектарин
Персик
Груша
Слива
Айва
Кавун
Екзотичні фрукти
Банан
Плоди баобаба
Кокос
Купуасу
Пітаї
Дуріан
Екзотичний фруктовий коктейль
Гуайява
Хлібне дерево
Юйюба / китайський фінік
кивано
Ківі
Лонган
Локва
Архат
Нефеліум
Манго
Мангостин
Маки-ягода
Марула
Пандан
Папайя
Маракуйя
Фізаліс
Ананас
Пітангі
Опунція
Рамбутан
Салак
Саусеп
Карамболь
Тамаринд / індійський фінік
Тропічні фрукти
Бенінказа
Ягоди
Асаї
Ацерола
Ягоди суничного дерева
Аронія
Ягоди горобини
Барбарис
Ожина
Чорна смородина
Чорниця
Бойзеновая ягода
Вишня
Морошка
Журавлина
Кизил
Ягода бузини
Лісові фрукти
Ягода годжи
Агрус
Виноград
Плоди глоду
Ягоди можевельніка
Брусниця
Мирт
Гранат
Малина
Червона смородина
Морошка приземкувата
Обліпиха
Кисла вишня
Полуниця
Дика троянда / шипшина
Воскова ягода
Цитрусові
Берегомет
Горький апельсин
Берегомет
Горький апельсин
Цитрон
Цитрусовий коктейль
Клементін
Грейпфрут
Каламансі
Папеда ежеіглістая
Кумкват
Лимон
Лайм
Апельсин
Мандарин
Манжерін
Юдзу
Молочні продукти
Масло
Сир
Вершки
Крем брюле
Заварний крем
Топлене масло
Молоко
Молоко згущене
Йогурт
Коричневі ноти і злакові
Мигдальний паста
Ячмінь
Галета
Чорний ліс тістечко
Хліб
Бріош
Коричнева нуга
Іриски
Кекс
Каліссон
Капучино
Карамель / Фадж (м'яка молочна цукерка)
Ріжкове дерево
Вівсянка
Сирний пиріг
Шоколад
Шоколадний круасан
Цикорій
Чуррос
Какао
Кава
Печиво
Кукурудза
Креп / Блін
Круасан
Крамбл (випічка з пісочної крихтою)
Пряник
Мед
Хміль
Печиво мадлен
Мигдальне печиво
Солод
Клен
Печиво до чаю (типу "Rich-tea")
Меренга
Кава мокко
Нуга
Овес
Східні солодощі
Palette breton (бретонське печиво)
Паска
Панна Котта
Пломбір
Попкорн
Праліне
Пудинг
Жито
Ромова баба
Сабайон
Цукор
Цукрова тростина
Солодкий каштан
Тірамісу
Іриска
Туррон (вид нуги)
Ваніль
Вафля
Пшениця
Білий шоколад
Квіткові ноти
Акація
Алое вера
Бамбук
Рокитник
Кактус
Гвоздика
Ромашка
Хризантема
Бузина
Безсмертник / Іммортель
Герань
Гібіскус / Біссап
Жимолость
Жасмин
Лаванда
Бузок
Лілія / латаття
Лотос
Магнолія
Майоран
Мімоза
неролі
Квітка апельсина
Орхідея
Османтус
Сосна
Червоний мак
Роза
Шипшина
Сандалове дерево
Тюльпан
Ветивер
Фіалка
деревне
Маренка
Іланг-іланг
Сухофрукти
Мигдаль
Кешью
Каштан
Фінік
Сушений інжир
Фундук
Мускатний горіх
Арахіс
Горіх пекан
Сосна
Фісташка
Чорнослив
Кунжут
Насіння соняшника
Волоський горіх
Каштан водяний
Морепродукти
Ікра
Краб
Ракоподібні
Риба
Омар
Мідія
устриця
Лосось
Морські продукти
Креветки
Кальмар
Тунець
Мясні продукти
Бекон
Барбекю
Яловичина
Курка
Чоризо
делікатеси
Фуа Гра
Гриль
Шинка
Кебаб
Печінка
М'ясо
Баранина
Свинина
запечена
Салямі
Ковбаса
Копчений
Індичка
Телятина
Соуси і приправи
Бальзамічний
Шакалака
Чатні (індійський соус)
Гуакамоле
Корнішон
Аріса (гострий соус)
Кетчуп
Майонез
Nuoc mâm / рибний соус
Соєвий соус
Кисло-солодкий
Теріякі
Том Ям
Вінегрет
Овочі / Гриби
Дудник
Артишок
Спаржа
Авокадо
Бурак
Чорний боб
Брокколі
Капуста
Морква